Zapraszam wszystkich do częstszego grania w Silka. Gildia w tym momencie potrzebuje 135k gp, a naprawdę aktywnych graczy jest niewielu. Przypominam też o obowiązku wpłaty przynajmniej 500k golda na gildię.
Est
Balder
Dział dla prawdziwych twardzieli, którzy nie boją się iść z kasą na wierzchu przez pusytnię najeżoną potworami i przez las, w którym ukrywają się amatorzy łatwych pieniędzy
Tutaj możemy się umawiać na większe trade runy, ewntualnie chwalić się swoimi dokonaniami.
Moja pierwsza porada - skill noise bardzo ułatwia trade run
Mnie już trasa DH-JG nie straszna;) oczywiście z jedną gwiazdką a przy ostatniej karawce z Piorunem mieliśmy "eskortę" w postaci Thiefa 60+ lvl, który tak nie mógł wytrzymać tego, że nie chcieliśmy mu powiedzieć jaki mamy lvl, że przeszedł z nami całą trasę (oczywiście nie mogąc nas atakować) i próbował różnych sztuczek, żeby to z nas wydobyć
Nawet chciał mi sprzedać tarcze na 60 lvl hehe;) i proponował eskortę jeśli jesteśmy noobkami:P no i ze dwa razy zaliczył deada od traderów high lvl:P Doszłam do wniosku, że gościu się nudził
No właśnie... może wybierzemy się wreszcie na karawkę większą ekipą?
Balder
To ja miałem lepiej Jak szedłem sobie karawaną z SM do CT na lvl 34 trafiłem na gościa, który przy centaurach umyślnie latał w jedną i drugą stronę przed moim wielbłądem, żeby ściągnąć na mnie jak najwięcej mobów...niestety nie widział chyba, że mam noise i zaliczył deada
Thiefa miałem tylko raz na plecach, biegł obok mnie z SM do pierwszego mostu i dał sobie spokój.
Możemy iść na karawanę większą liczbą osób, ale musi być przynajmniej dwóch wyszkolonych kleryków, inaczej nie ma co iść.
Ja mam kleryka 24 lvl (mam już bless spell i leczenie), ale pewnie przydałby się jakiś na wyższym lvlu. Może udałoby się znaleźć kogoś chętnego.
Balder
Ja bym jednak wolał kogoś zaufanego niższego levela niż chętnego wyższego.
Pasibrzuch
A wczoraj było tak mało osób wieczorem w silku, że poszedłem sobie z karawaną 2* i spotkałem zaledwie 5 playerów po drodze. Ale jestem teraz bogaty 180k x 320% = ok. 600k
Nie wiem, czy będę w weekend, dlatego nic więcej na razie nie planuję. Nie chcę się potem nagle wycofywać A dziś skoczę na event, a po evencie karawana.